top of page
  • christinnacamille

ADHD? Har dit barn mange vredes udbrud og dermed mange muskel spændinger?

Opdateret: 11. dec. 2023ADHD og vredes udbrud giver mange muskel spændinger.


I forrige uge blev jeg kontaktet af en mor til et barn med ADHD. Hun ville høre, om det jeg kan, ville kunne hjælpe hendes 10-årige søn til mere indre ro.


Jeg fortalte hende, at jeg ikke havde haft så unge børn på briksen før, da de måske ikke ville kunne ligge stille så længe.

Vi blev enige om at prøve.


Drengen kom og han var fuld af "beans", så efter en kort snak med ham om, hvordan han oplever det, så fik han lov til at vælge en pomander, fra Aura Soma systemet, som består af urter og plante udtræk og knuste krystaller. De har både en egenskab og en duft, som kan virke beroligende på vores energifelt.


Han var helt vild med den duft, og den fik ham til at slappe af.

Behandlingen han fik, var en blanding af energiarbejde, hvor jeg mærker ind i barnets energier og blokeringer, og en let massage af de alt, alt for spændte muskler efter de mange vredes udbrud.


Jeg spurgte ham, om han fik mange "beskeder" og indtryk ind, og han var meget tydelig i hans svar: "JA - gange 100!"


Drengen havde ikke sovet ordentligt i en 14 dages tid, og var ved at være helt mast og udmattet og måske også udviklet en snigende bekymring for, ikke at kunne sove.


Vi havde aftalt, at fredag eftermiddag nok var det bedste tidspunkt for en behandling, da vi tog højde for, at han ville blive meget træt efter behandlingen.


Der gik ikke længe før, at han var faldet så meget til ro, at han faktisk faldt i søvn under behandlingen.


Hele tiden tjekkede jeg ind med ham, at den berøring og de tryk jeg gav ham, var behagelige for ham. For ham er det nemlig ikke alt berøring, der er behagelig.


Moderen ringede til mig et par dage efter behandlingen for at give feedback på drengens reaktioner.


Han var faldet i søvn kl, 19.30 fredag aften, og det havde han aldrig troet kunne lade sig gøre. Han var selvfølgelig påvirket af healingen hele lørdag også, men det er helt forventeligt, når der bliver løsnet så stærke spændinger i kroppen.


Han havde kaldt mig for en "slags tryllekunstner".


Moderen havde siddet i en dejlig lænestol, med et dejligt varmt tæppe over sig, under hele behandlingen og havde nydt, at hun også bare kunne slappe af og finde indre ro imens.


Måske du også har et barn med ADHD og mange spændinger, som kunne trænge til at få løsnet lidt op for dem og finde noget mere grounding, indre ro og få afbalanceret nervesystemet? Så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.


Jeg har 20 års erfaring som skolelærer, og er derfor vant til at arbejde med børn."Christinna har mine varmeste anbefalinger hvis du leder efter hjælp til at finde ro hos dit barn. Det er ikke farligt og mærkeligt, det er det eneste, der har virket for vores søn".

Mor til 10 årig dreng.

29 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page