• christinnacamille

Hvad har healing hjulpet mine klienter med?

Opdateret: 1. aug.

Der er flere forskellige temaer, der går igen, når klienter opsøger mig for healing.

Oftest er det stress, angst, indre barn tematikker, hjerteåbning og familiekarma healing.


Jeg har mange behandlere, der kommer til healing, og fælles for dem alle er, at de fortæller, at de føler sig "opgraderet" og at de kan mærke en stor forskel i deres egne behandlinger.

Desuden, siger de, at de er vilde med det ordløse arbejde, som healing er. Når de har talt med klienter og kunder en hel dag: "Så er det rart, bare at lægge sig på briksen og tage imod, uden at skulle forklare sig eller svare på spørgsmål."


Når jeg arbejder med familiekarma healingen, som er 7 behandlinger med 3-4 ugers interval, så kan det være forholdet til forældrene, der bliver healet op på, det kan være de overbevisninger og historier, der er blevet overleveret igennem generationer. Oftest føler klienterne sig meget mere i kontakt med sig selv, mere tydelige på deres egne værdier og grænser. Det kan være svært at beskrive, hvad der helt præcist sker. Det kan være så små og fine justeringer i krop og sjæl, at det bliver ubeskriveligt og uforklarligt.


Et andet tema er adoptionsbørn. Børn, der er adopteret fra udlandet, kan have mange forskellige traumatiske oplevelser med i bagagen. Der kan være mange coping strategier, retten til at være her, identitetskrise og PTSD forbundet med adoption. Her kan healing også være en stor hjælp til at berolige nervesystemet, og skabe større kontakt til krop og sjæl. At skabe en forbindelse og forbundethed til en selv.


Der kom engang en mand i klinikken, som ikke helt troede på at healing virker. Med andre ord: Han var skeptisk, men han var alligevel tilpas nysgerrig til at prøve. Han bookede 3 healinger med en uges interval.

Da han kom første gang, havde han afsindig ondt i benene, men umiddelbart fejlede han ikke noget. Den første healing, er altid "get to know you" , hvor universets energier finder ud af, hvem du er og hvor meget du kan tåle. Det kan sommetider opfattes som om, at der ikke sker det store.

Efter anden healing, havde han faktisk fået det bedre i benene og han var ret overrasket over, hvad der var sket. Han havde det næsten helt godt. Den 2. healing var der smæk på skillingen og energierne arbejdede stærkt.

Efter 3. healing havde han overhovedet ikke ondt i benene mere, og han var dybt taknemmelig og fascineret over, at energierne, som vi ikke kan se, kan gøre SÅ meget.


Jeg tror, at han var energetisk stagneret i at tage handling,- at kunne tage det næste skridt i sit liv, et alvorligt, men nødvendig skridt, og derfor havde han fået ondt i benene.

Efterfølgende kunne han tage de nødvendige skridt, som var godt for ham, men som vendte op og ned på hans liv.


Derfor skal man også være klar til forandring, når man vælger at få healing. Der kan ske store livsforandrende ting. De energetiske blokeringer bliver opløst og man bliver mere klar, mere sig selv og mere grounded.


Jeg er vild med at heale og hjælpe folk af med deres smerter og få deres nervesystem beroliget.

#Healing #Healing af indre barn tematikker #stress #angst #familie karma#stagnation#opgradering#beroligelse af nervesystem#Indre ro og balance

13 visninger0 kommentarer