top of page
  • christinnacamille

Kan healing hjælpe, når livet har slået benene væk under dig?

Opdateret: 11. dec. 2023

Livet byder os somme tider på nogle gevaldige udfordringer. Ofte så store, at benene bliver slået væk under os.

Det kan være helt tilbage fra din barndom og de familiemønstre, der gjorde, at du skulle passe på dig selv. Måske du ovenikøbet skulle tage vare på dig selv og dine forældre. Være den lille voksne, da dine forældre ikke var tilstede eller, følelsen af, at der ikke var nogen til at give dig al den opmærksomhed, kærlighed og omsorg, som du i virkeligheden havde brug for.

De oplevelser sætter sig i kroppen og vi oparbejder et "panser" til at klare os selv i livet med.


Måske du har en følelse af, at være blevet afvist som barn eller direkte uønsket. Det er et voldsomt traume at tage med sig i livet, og kan give mange udfordringer i voksenlivet.


Det giver måske en grundfølelse af ikke at være god nok, lavt selvværd, svært ved at indgå i relationer, da det er utrygt for dig, da følelsen af ikke at være ønsket eller angsten for at blive afvist sidder i dig.

Det kan give fornemmelsen af ikke at kunne tage imod kærlighed og komplimenter. En følelse af, at de kærlige ord og gerninger fra din partner ikke når helt ind, at de preller af som vand på en gås.


Kropsligt kan det sætte sig som spændinger i kæben, da du bider tænderne sammen for at holde på dig selv.

Det kan give andre smerter i kroppen, som ved lænden, da du "klemmer ballerne" sammen for at holde fast i dig selv. - og det gør så, at man går op i hovedet og klarer alting fra hovedet.


På sigt, kan det skabe så meget spænding i kroppen, at du går ned med stress, fordi du overhører kroppens signaler. Du knokler bare videre og mærker ikke efter.

Din vejrtrækning når ikke længere end til halsen, du får kun lige nok ilt til at klare dig. Dvs. at der bliver lukket af for kroppen fra halsen og nedefter.


Kan man få hjælp til at bearbejde den sorg og stress, der har siddet i kroppen så længe?


Ja, det kan du tro.


Energiarbejde er fantastisk til at hjælpe kroppen til at slappe af og afbalancere nervesystemet, samt slippe gamle chok og traumer, der har sat sig i kroppens hukommelse.Det kræver dog mere end en behandling, at få kroppen i balance igen.


Læs evt. mere om healing på nedenstående link:


https://www.christinnacamille.dk/healingKvinde slipper fuglene fri i solnedgangen. Symbol på at slippe spændinger og traumer i kroppen
Slip spændinger i kroppen med healing. Slip stress og følelsen af at være uønsket. Energiarbejde kan hjælpe dig
17 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page