top of page
  • christinnacamille

Når healing hjælper

Opdateret: 30. okt. 2023

I sidste uge havde jeg et kaffemøde med en potentiel samarbejdspartner.

Vi skulle egentlig bare lige afstemme forventninger til hinanden, og se om vores to verdener kunne sættes sammen til noget større og mere, hvor vi kan hjælpe flere til at finde balance og indre ro.

Derfor kom hun på besøg i klinikken for at se og mærke, hvad og hvordan jeg arbejder med healing og Aura Soma systemets utallige muligheder.


For at hun kunne få et indblik i min verden startede vi ud med, at hun valgte en pomander. Hun valgte den turkise, som står for kreativitet og kommunikation til flere mennesker. Altså noget med at få talt fra hjertet af, og få det kommunikeret ud til flere på samme tid. Tale til "folket", "stille sig op på ølkassen og tale egen sandhed."


Den turkise pomander hjælper os med at få kontakt til det i os, der skal ud. Den støtter os i at være kreative og kommunikative.


Aura Soma, Pomandere, Aura Soma- og psykoterapeut Healer Christinna Reed Ålsgårde Nordsjælland

Hun ville gerne have en healing, for at se hvad jeg kan. Dog var vi løbet tør for tid, så hun fik kun 20 minutters healing på briksen.


Det var en meget kraftfuld healing, og hun var meget, - lad os kalde det, overrasket over de 20 minutters power healing.


Når jeg healer, mærker jeg kroppens energier og blokeringer. Dvs. jeg lader mig guide af det jeg får ind.


Et par dage senere skrev hun til mig, at hun var så taknemmelig fordi jeg havde fjernet smerten i hendes knæ og andre energetiske blokeringer, og hun havde fået skrevet den artikel, som hun havde tænkt på længe.


Jeg elsker, når jeg kan hjælpe andre til et mere flow-fyldt liv.


Healing, giv slip på blokeringer, Psykoterapeut og Healer Christinna Reed, Ålsgårde, Nordsjælland#mere flow#kreativitet#Livsglæde#Healing#aura soma#farveterapi#turkis pomander#Kommunikation#opløsning af stagneret energi#mere dig#indrero
9 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page