top of page
Psykoterapeut MPF, Aura Soma terapeut Christinna Camille Reed Aura Soma er lavet til dig, der gerne vil huske dig selv

Hvad er Aura-Soma?

Aura-Soma er et unikt healingssystem, der blev skabt i begyndelsen af firserne i England af Vicky Wall. Vicky Wall var apoteker og ønskede at forene sin erfaring og viden inden for Aromaterapi og urte Medicin med sin tilgang til farver og viden om Auraen. Aura-Soma systemet er levende farver. Hver enkelt farve er en bevidsthedstilstand, som vi opfanger igennem vore tanker og følelser.
 

Planterne og de æteriske olier, som produkterne består af, levendegør farverne og styrker livsenergien.
 

Du kan se en lille film her, hvis du trykker på linket.

https://www.youtube.com/watch?v=ySHhJ9tlUXU

Hensigten med Aura-Soma

Hensigten er at hjælpe os med at genvinde vores balance på alle niveauer af vort væsen, og herigennem at udforske og udvikle vore skjulte potentialer. Dem kan farverne sige noget om.

Vi vælger selv farverne og er dermed med til at tage ansvar for, hvad vi skal se på i vort liv, vores potentialer og vores udfordringer.

Aura-Soma er en blid og nænsom sjælsterapi, en terapi form, hvor jeg som terapeut ikke går ind og blander mig, men er mere støttende i det, som kan vise dig vejen ind til din indre viden og visdom. Hjælpe dig med, at se dig selv igennem farverne, og finde lindring/healing og udviklingsveje. 

Vi er de farver vi vælger, og igennem dem, kan vi finde hjem til os selv igen.

Psykoterapeut Christinna Reed Ærkeengel gabriel collage.png

Det siger andre, der har stiftet bekendtskab med Aura-Soma  i forbindelsee med at oplæg jeg lavede.

"Det var sjovt, underholdende og en aha-oplevelse at trække en flaske. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at man udfra farver kunne sige så meget om ens indre længsler og potentiale. Det var utroligt at opleve, hvordan aura-soma kom frem til det samme omkring min personlighed, som Human Design og astrologi.

Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve aura-soma.

Jeg har hver dag stor glæde af de olier, jeg købte med hjem".

Heidi

...

Kære Christinna
"Det var en stor øjenåbner at stifte bekendtskab med aura-soma, og hvordan min intuition fandt den rette flaske som afspejlede mig og hvor jeg er i mit liv lige nu. Som terapeut er du rolig, empatisk og nysgerrig💜
Jeg fik en øget selvindsigt, og det var også dejlig konkret m flaskerne og kortene.
Jeg er blevet nysgerrig på hvordan urter, farver og krystaller kan hjælpe os mennesker.

Jeg kan varmt anbefale en session/workshop hvis man gerne vil arbejde med sig selv spirituelt og helhedsorienteret. Flaskerne kan være en daglig påmindelse og hjælp i processen".

Mette

...

"Det var sjovt at gå med det intuitive, særligt for én som mig, der arbejder meget evidensbaseret og har tendens til at overtænke.
Med det samme fik jeg øje på den lilla flaske, det var som om, jeg slet ikke så de andre. Først mærkede jeg en usikkerhed, om det nu var den rigtige, for den var ensfarvet og ikke to-farvet som de andre.
Men valgte at gå med min første indskydelse. Og det var godt, for præcis den flaske fortalte noget om, at overkomme behovet for at være usynlig, altså ikke at stå frem i mit lys, hvilket er noget jeg arbejder rigtig meget på i øjeblikket. 
Samtidig fik jeg indblik i at flasken relaterer sig til et mesterkort - St Germain som har en rensende lilla flamme, hvis egenskab er at højne kvaliteten af noget, eller gøre noget mere effektivt.
Alt sammen noget, der giver mening i forhold til mit Human Design, hvor jeg er Projektor. Og som også giver mening i den evidensbaserede verden jeg selv arbejder med, hvor mine mønstre passer med de ting du fortalte, ud fra mit valg af Aura Soma flasken.

 

Jeg gad godt at vide endnu mere om, hvordan jeg kan bruge det aktivt i hverdagen. Om der er noget jeg kan/skal skrue på for at optimere min energi.

 

Ville du anbefale andre at få en session/workshop med Aura Soma?

Helt sikkert. Du er så tillidsvækkende og behagelig at være i selskab med, og jeg er helt tryg ved at lade dig guide mig ind i en verden jeg ikke er så bekendt med. Som du i øvrigt gør på fineste vis. Du formår at skabe et trygt rum."

Camilla

bottom of page