top of page
Aura Soma terapi. Aura Soma terapeut Christinna Reed, Ålsgårde Nordsjælland. Balanceflasker. Sjælsterapi. Du er de farver du vælger.

Hvad er Aura-Soma?

Aura-Soma er et unikt healingssystem, der blev skabt i begyndelsen af firserne i England af Vicky Wall. Vicky Wall ønskede at forene sin erfaring og viden inden for Aromaterapi og Urte Medicin med sin tilgang til farver og viden om Auraen. Aura-Soma er levende farver. Hver enkelt farve er en bevidsthedstilstand. Vi opfanger disse tilstande igennem vore tanker og følelser.
Aura-Soma er skabt med henblik på, at bevidstgøre og erkende os selv igennem farver.
Planterne og de æteriske olier, som produkterne består af, levendegør farverne og styrker livsenergien.
Aura-Soma er kendt og anvendt i store dele af verden i dag.

Du kan se en lille film her, hvis du trykker på linket.

https://www.youtube.com/watch?v=ySHhJ9tlUXU

Hensigten med Aura-Soma

Hensigten er at hjælpe os med at genvinde vores balance på alle niveauer af vort væsen, og herigennem at udforske og udvikle vore skjulte potentialer. Dem kan farverne sige noget om.

Vi vælger selv farverne og er dermed med til at tage ansvar for, hvad vi skal se på i vort liv, vore potentialer og vore udfordringer.

Aura Soma er en blid og nænsom sjælsterapi, en terapi form, hvor jeg som terapeut ikke går ind og blander mig, men er mere støttende i det, som kan vise dig vejen ind til din indre viden og visdom. Hjælpe dig med, at se dig selv igennem farverne, og finde lindring/healing og udviklingsveje. 

Vi er de farver vi vælger, og igennem dem, kan vi finde hjem til os selv igen.

Aura Soma sjælsterapi. Balanceflakser. Olie over vand. Farveterapi, farvepsykologi, Kom hjem til dig selv. Christinna Reed, Ålsgårde Nordsjælland
bottom of page