top of page

Om Christinna Camille Reed

Christinna Camille Reed

 

Hej, jeg hedder Christinna

Jeg har i mange år beskæftiget mig med psykoterapi, pædagogik, undervisning og billedkunst. Det er min store passion, at hjælpe mennesker i deres udvikling, samt med at finde frem til skjulte ressourcer og potentialer, hvilket giver større livsglæde og bedre forståelse af egne handlemønstre.
 
Jeg er uddannet Gestalt psykoterapeut fra GIS International, Gestalt Institute of Scandinavia, Orø (2008). Derudover er jeg uddannet billedkunstlærer og lærer. I 2017 blev jeg uddannet Theosis Spiritual Healer af Paul Skorpen, fra Theosis Institute of Mysticism and Healing, (http://www.theosis.com).
 
2017 blev også året, hvor jeg kan skrive Aura-Soma terapeut på listen. Aura Soma er en farve og sjælsterapi, som arbejder på magen planer. Farvernes symbolik og sprog hjælper os med at komme uden om den rationelle tænkning, samt hjælper os med at komme ind til sagens kerne fra et andet sted.
 
Mine to store interesser er menneskers udvikling og menneskers skaberkraft/ kunstneriske udtryk. Derfor er det også naturligt for mig, at kombinere de to ting i mine workshops og vækstgrupper, samt i individuel terapi.
 
Den spirituelle side bliver inddraget i mit arbejde som healer. Jeg er dybt fascineret af, hvor dybt healing går, og hvor effektiv behandlingsform det er.


Læs evt. denne artikel:
https://forbyen.dk/helsingoer/livsstil/faa-hjaelp-naar-livet-rammer-dig/

Jeg går selv i supervision, og modtager terapi og healinger, så jeg kan være der for dig. Derudover holder jeg mig i gang og opdateret igennem kurser m.m.

bottom of page