top of page

Om Christinna Camille Reed

Psykoterapeut MPF og Spirituel Healer Christinna Camille Reed

 

Hej, jeg hedder Christinna

Det er min store passion, at hjælpe mennesker i deres udvikling, samt med at finde frem til skjulte ressourcer og potentialer, hvilket giver større livsglæde og bedre forståelse af egne handlemønstre.

Når du kommer hos mig, vil du blive mødt med empati og varme. Jeg ser hele dig, med alt hvad du er, og lytter til det, du kommer med. I sessionerne tager vi udgangspunkt i det, der fylder i dit liv lige nu og her. Den terapeutiske samtale kan vise dig nye veje, nye måder at reagere på og nye måder at handle på.


Jeg har i mange år beskæftiget mig med psykoterapi, pædagogik, undervisning, billedkunst/farver og de seneste år, har jeg taget hul på, at arbejde energetisk med blokeringer, der sidder i kroppen.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker til at bedre liv, med større livsglæde, energi og flow. Derudover har jeg hjulpet mange kvinder til at finde hjem til dem selv. Hjulpet dem til at se egne værdier, finde ind til deres indre "guld", så de har fået troen på dem selv tilbage, og de dermed har fået en indre styrke til at stå stærkt i dem selv.

 

 

 

 

Uddannelser/Erfaring:
Jeg er uddannet Gestalt psykoterapeut fra GIS International, Gestalt Institute of Scandinavia, Orø (2008). Derudover er jeg uddannet billedkunstlærer og lærer.

I 2017 blev jeg uddannet Theosis Spiritual Healer af Paul Skorpen, fra Theosis Institute of Mysticism and Healing, (http://www.theosis.com).
 
2017 blev også året, hvor jeg kan skrive Aura-Soma terapeut på listen. Aura Soma er en farve og sjælsterapi, som arbejder på mange planer. Farvernes symbolik og sprog hjælper os med at komme uden om den rationelle tænkning, samt hjælper os med at komme ind til sagens kerne fra et andet sted.
 
Mine to store interesser er menneskers udvikling og menneskers skaberkraft/ kunstneriske udtryk. Derfor er det også naturligt for mig, at kombinere de to ting i mine workshops og kvindecirkler, samt i individuel terapi.
 
Den spirituelle side bliver inddraget i mit arbejde som healer. Jeg er dybt fascineret af, hvor dybt healing går, og hvor effektiv behandlingsform det er.


Læs evt. denne artikel:
https://forbyen.dk/helsingoer/livsstil/faa-hjaelp-naar-livet-rammer-dig/

Jeg går selv i supervision, og modtager terapi og healinger, så jeg kan være der for dig. Derudover holder jeg mig i gang og opdateret igennem kurser m.m.

bottom of page