top of page

Handelsbetingelser

 

Betaling:

Betaling sker ved hver session. Eller ved køb af klippekort. 

Betalingen kan foregå via Mobile Pay, ved bank overførsel Nordea reg. nr. 2255 konto 4392409284 eller kontant på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Afbud: 

Bliver du forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du give besked senest 24 timer før din behandling skulle starte.

Ved senere afbud eller ved udeblivelse betales fuld pris.

Har du brug for at melde afbud, kan du enten ringe, sende en sms 26334277 til mig eller sende en mail cr@christinnareed.com

Hvis jeg har brug for at ændre vores aftale, flyttes denne til en anden dag, som vi aftaler. Der refunderes ikke.

Behandling af personlige data:

Normalt opbevarer jeg ingen skriftlige, personfølsomme oplysninger om mine klienter. De eneste oplysninger jeg gemmer, er navn og telefonnummer i min telefons kontaktliste og sms-korrespondance.

Når du stopper som klient hos mig, sletter jeg dit navn, telefonnummer og sms-korrespondance på min telefon.

Hvis jeg skulle få brug for at gemme andre oplysninger om dig undervejs i forløbet, vil jeg spørge om dit samtykke.

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, har du givet samtykke til, at jeg sender dig mails med nyheder, tilbud, kurser eller workshops m.m. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid få slettet alle informationer.

​Ønsker du at afslutte et terapeutisk forløb, foreslår jeg, at vi mødes en sidste gang for at afslutte og sige farvel og ”lukke” ned. 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, og arbejder under de etiske regler og tavshedspligt, samt jeg går i supervision.

 

Healing:

Healing skal ikke erstatte et lægebesøg. Jeg er kanal for energierne og kan derfor ikke stå til ansvar for, hvad der sker i healingen. Hver krop og sind er forskellig og derfor bliver healingen tilsvarende forskellig fra person til person. Det er min erfaring, at man ”får” det, man er klar til. 

Har du sagt ”Ja” til healing og den ”store udrensning” kan der forventes fysiske reaktioner efter hver healing. Lidt ligesom, hvis du har været til massage og bliver øm i kroppen, der hvor massøren har løsnet op for spændinger.

 

Aura Soma produkter:

Aura Soma produkterne, jeg bruger til readings/session, kan købes af mig til vejl. Pris. + porto og/eller afhentes i klinikken efter aftale.

Psykoterapeutisk klinik fremsætter ingen påstand om, at Aura Soma produkterne helbreder den fysiske krop. Det er op til den enkelte at vurdere, hvordan produkterne virker på vedkommende. Aura Soma produkterne er med til at støtte dig i din proces.

 

Hjemmesiden eges af:

Psykoterapeutisk klinik 

v/Christinna Camille Reed

 Snippen 2

 3140 Ålsgårde

E-mail: cr@christinnareed.com 

Mobil: +45 26334277

CVR 31098750

bottom of page