top of page

Hvad er healing?

ALT ER ENERGI - også din krop.

Energiarbejde rykker hurtigt, og du kommer hurtigt i balance og kropssmerter opløses.

 

Oversat fra engelsk betyder ordet "healing" at gøre hel, at helbrede".

Healing er et stort nærvær af universel energi og kærlighed. Dvs. alt det, der omgiver os, som vi ikke kan se med

det blotte øje.

 

Som en af mine unge klienter på 18 år kom hjem og sagde til sin mor, efter en healing:

"Mor, en healing skal opleves og mærkes på egen krop, - jeg kan ikke helt forklare det. Du må selv tage over til Christinna og prøve det. Jeg ved bare, at det gør mig godt, og at det giver mig ro indeni."

Det, du vil opleve er, at healingen får dig til at slappe af både fysisk, psykisk og mentalt, og hvordan den dybe afspænding får uro, stress og spændinger i krop og sind til at forsvinde.

Når du  rejser dig fra briksen igen, kan du gå ud i verden, mere ”grounded”, mere klar, mere dig.

- Måske du også oplever, at du bliver mere klar på, hvad dit livsformål er.

 

"En healing er det mest afstressende og velgørende du kan give dig selv, da du synker ind i væren og velbehag."

Det er min erfaring, at healing bl.a. kan hjælpe stressramte til at finde ro, da nervesystemet kommer i ro.

Derudover, er healing også med til  at mindske angst.

Healing kan også give dig mod på livet igen, hvis dette har svigtet lidt. Healing er også godt til at slippe sorg og andre spændinger, som kroppen husker på.

De små og store chok og traumer, som livet kan byde os, sætter sig i kroppen, hvis vi ikke får det bearbejdet, og det er disse blokeringer, som healing er eminent til at opløse.

Ydemere er healing også virkelig godt til indrebarn tematikker.

Healing fra 5. og 6. dimension:

Udover de nævnte tematikker, har jeg også god erfaring med healing af senfølger efter Corona.

Den behandlingsform der skal til der, er 5th dimensional healingen, som er healing fra det højeste af det højeste sted - "Det hvide lys", "Holy Spirit"  "Det Feminine."

Det er en total chakra udrensning og upload af ny energi fra 5., 6. og måske 7. dimension.

Healing skal ikke erstatte et lægebesøg.

Hvordan foregår healingen?

Healingen tager ca. 60-75 minutter inklusiv en kort snak om, hvor du er i dit liv. Derefter kommer du på briksen og får lagt et tæppe over dig, så du ligger godt og føler dig tryg. Du er fuldt påklædt.
Jeg er kanal for de universelle energier og ærkeengle, der bringer healingen til dig.

Jeg plejer at kalde det "Din hovedbestyrelse", dem der ved, hvad du har brug for, og som sender det til dig via mig.
Desuden har jeg en evne til at mærke din krops energier, hvilket betyder, at jeg kan mærke hvor i kroppen blokeringerne sidder.

Healing foregår på et dybt, energetisk og kropsligt plan.
Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i din krop og i dit sind. Du vil opleve at energetiske blokeringer/  indre ubehag vil blive opløst, og der kommer mere flow, livsenergi-og livsglæde. Mere lethed og nervesystemet kommer i ro.

Jeg anbefaler, at man får 3, 5 eller 7 behandlinger. Jeg tilbyder forskellige healinger, og hvilken du ønsker/har brug for,  finder vi ud af sammen.

Jeg healer også Familiekarma og Kollektivkarma, som er 7 behandlinger med ca.3-4 ugers interval.

Ved familiekarma healingerne medbringes hvide roser, hvor alt det, der slipper din krop, kan gå hen, og blive transformeret til noget rart. Familiekarma healingerne hjælper med at opløse alle de overbevisninger og historier, der er blevet overleveret igennem generationer, og som ikke tjener os mere. Det er samtidig pænt tak og et kærligt farvel til vores barndom.

Ved Kollektiv karma healingerne medbringes lyserøde roser.

Hjerteåbner healingen er ren kærlighed, og en af de nænsomste af de store 7 treatments.


 

Hvordan foregår fjernhealing?

Har du ikke mulighed for at komme til Ålsgårde, kan jeg fjernheale dig. En fjernhealing foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, for healingen, samt pr. telefon har en kort samtale om, hvad der skal heales på. 5 minutter før det aftalte tidspunkt, skal du lægge dig til rette et uforstyrret sted. Evt. sætte uret til at ringe en time senere, hvis du skulle falde hen under healingen. Jeg sætter "stikket i" og sender healing til dig. Hvis behov for det, kan vi enten skrive eller ringe sammen efterfølgende. Kontakt mig for mere information. Du kan evt. booke en 20 min. afklarende samtale på min Kontakt side, hvis du har brug for yderligere information, få svar på spørgsmål m.m. Alle fjernhealinger betales forud for behandlingen.

Psykoterapeutisk klinik v. Christinna Camille Reed. Ålsgårde, Nordsjælland

Det siger andre om healing:

"
Jeg vil varmt anbefale

Christinna Reed.
 
Hendes hænder og healinger er så kraftfulde, at de virkelig sætter noget igang. Jeg fik en basis healing og kunne mærke i flere måneder, hvordan jeg var blevet mere glad, følte mig i dejlig balance og langt mere tålmodig, end jeg plejer at være. Nu har jeg valgt at gå i karma healing og må endnu engang bøje mig i støvet for christinnas evner. Det er fantastisk, hvad der sker".


Mikkala

"
Uden egentlig at tænke over om healingen havde haft en effekt, må jeg bare konstatere, at mit nærvær til livet og min kreativitet, få dage efter healingen blev mere og mere intens. Længe har jeg haft forladt mit nærvær til de små tings glæde, men har nu genfundet den i en grad, som har bragt mig tilbage til den jeg husker jeg engang var - tilbage til barnet i mig og de glæder, det medfølger at fordybe sig og være kreativ. Tak!"


Kristine

  "
Jeg var lidt skeptisk, da Christinna foreslog fjernhealing. Jeg tvivlede stærkt på, at det kunne være lige så godt, som når jeg ligger på hendes briks.
Men da jeg skal passe ekstra meget på mig selv, indvilligede jeg i at prøve.
Og jeg må sige, at al min tvivl blev gjort til skamme!
Det var en helt utrolig stærk healing. Jeg blev svøbt i  kærlige, omsorgsfulde energier, der bragte mig helt ned i den dybeste afslapning og velvære.
Tak for det Christinna - det var virkelig en overraskende og fantastisk oplevelse og mindst lige så stærk en healing, som hvis jeg havde ligget på din briks! “

 
Kærlige hilsner fra
Anette

 Karoline har modtaget 1. healing ud af 3 fra 5.dimension, for bedring af lungerne efter senfølger, og skrev dette dagen efter:
 
"
Hold nu op! Siger jeg bare. Det er den bedste healing jeg nogensinde har prøvet. Jeg var meget træt i går og gik i seng ved 21-tiden. Har sovet som en drøm og stod op kl. 5.30, og jeg har så meget ro i kroppen, som jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har haft. Gik på trapper i dag, og det var lidt nemmere end ellers. Jeg har det så mega fedt og der er en fest inden i mig".


Kh Karoline

bottom of page