Hvad "gør" healing?

Healing Ålsgårde Theosis Spirituel Healer Christinna Reed.jpg

ALT ER ENERGI.

Healing er stort nærvær af universel energi og kærlighed. Du vil opleve, hvordan healingen får dig til at slappe af både fysisk, psykisk og mentalt, og hvordan den dybe afspænding får uro, stress og spændinger i krop og sind til at forsvinde. Når du  rejser dig fra briksen igen, kan du gå ud i verden, mere ”grounded”, mere klar, mere dig.

-Måske du også bliver mere let, som en sommerfugl, og klar på, hvad dit livsformål er.

Det er min erfaring, at healing bl.a. kan hjælpe stressramte til at finde ro, da nervesystemet kommer i ro. Derudover at mindske angst. Healing kan også give dig mod på livet igen, hvis dette har svigtet lidt. Healing er også godt til at slippe sorg og andre spændinger, som kroppen husker på. De små og store chok og traumer, som livet kan byde os, sætter sig i kroppen, hvis vi ikke får det bearbejdet, og det er disse blokeringer, som healing er eminent til opløse.

Ydemere er healing også virkelig godt til indrebarn tematikker.

Healing fra 5. og 6. dimension:

Udover de nævnte tematikker, har jeg også god erfaring med healing af senfølger efter Corona og vaccineskader. Den behandlingsform der skal til der, er 5th dimensional healingen, som er healing fra det højeste af det højeste sted - "Det hvide lys", "Holy Spirit"  "Det Feminine."

Healing skal ikke erstatte et lægebesøg.

Hvordan foregår healingen?

Healing_og_spirituel_mentor_Ålsgårde.jpg

Healingen tager ca. 60-75 minutter inklusiv en kort snak om, hvor du er i dit liv. Derefter kommer du på briksen og bliver puttet i tæpper, så du ligger godt og føler dig tryg. Du er fuldt påklædt.
Jeg er kanal for de universelle energier og ærkeengle, der bringer healingen til dig.

Jeg plejer at kalde det "Din hovedbestyrelse", dem der ved, hvad du har brug for, og som sender det til dig via mig.

Healing foregår på et dybt, energetisk og kropsligt plan. Energien fra universet/englene er intelligent, og søger derhen i modtageren, hvor der er en tilstand af ubalance, med det formål at skabe balance og harmoni. 

Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i din krop og i dit sind. Du vil opleve at energetiske blokeringer vil blive opløst, og der kommer mere flow, livsenergi-og livsglæde. Mere lethed og nervesystemet kommer i ro.

Jeg anbefaler, at man får 3, 5 eller 7 behandlinger. Jeg tilbyder forskellige healinger og hvilken du ønsker/har brug for,  finder vi ud af sammen.

Jeg healer også Familiekarma og Kollektivkarma, som er 7 behandlinger med ca.3-4 ugers interval.

Ved familiekarmahealingerne medbringes hvide roser, hvor alt det, der slipper din krop, kan gå hen, og blive transformeret til noget rart. Familiekarmahealingerne hjælper med at opløse alle de overbevisninger og historier, der er blevet overleveret igennem generationer, og som ikke tjener os mere. Det er samtidig en tak og et farvel til vores barndom.

Ved Kollektivkarmahealingerne medbringes lyserøde roser.

Hjerteåbner healingen er ren kærlighed og en af de nænsomste af de store 7 treatments.

Fjernhealing

Har du ikke mulighed for at komme til Ålsgårde, kan jeg fjernheale dig. Kontakt mig for mere information. Du kan evt. booke en 20 min. afklarende samtale på min Kontakt side, hvis du har brug for yderligere information, få svar på spørgsmål m.m.

Det siger andre om healing:

  "
Jeg var lidt skeptisk, da Christinna foreslog fjernhealing. Jeg tvivlede stærkt på, at det kunne være lige så godt, som når jeg ligger på hendes briks.
Men da jeg skal passe ekstra meget på mig selv, indvilligede jeg i at prøve.
Og jeg må sige, at al min tvivl blev gjort til skamme!
Det var en helt utrolig stærk healing. Jeg blev svøbt i  kærlige, omsorgsfulde energier, der bragte mig helt ned i den dybeste afslapning og velvære.
Tak for det Christinna - det var virkelig en overraskende og fantastisk oplevelse og mindst lige så stærk en healing, som hvis jeg havde ligget på din briks! “

 
Kærlige hilsner fra
Anette

"
Jeg vil varmt anbefale

Christinna Reed.
 
Hendes hænder og healinger er så kraftfulde, at de virkelig sætter noget igang. Jeg fik en basis healing og kunne mærke i flere måneder, hvordan jeg var blevet mere glad, følte mig i dejlig balance og langt mere tålmodig, end jeg plejer at være. Nu har jeg valgt at gå i karma healing og må endnu engang bøje mig i støvet for christinnas evner. Det er fantastisk, hvad der sker".

Mikkala

"
Uden egentlig at tænke over om healingen havde haft en effekt, må jeg bare konstatere, at mit nærvær til livet og min kreativitet, få dage efter healingen blev mere og mere intens. Længe har jeg haft forladt mit nærvær til de små tings glæde, men har nu genfundet den i en grad, som har bragt mig tilbage til den jeg husker jeg engang var - tilbage til barnet i mig og de glæder, det medfølger at fordybe sig og være kreativ. Tak!"


Kristine

 Karoline har modtaget 1. healing ud af 3 fra 5.dimension, for bedring af lungerne efter senfølger, og skrev dette dagen efter:
 
"
Hold nu op! Siger jeg bare. Det er den bedste healing jeg nogensinde har prøvet. Jeg var meget træt i går og gik i seng ved 21-tiden. Har sovet som en drøm og stod op kl. 5.30, og jeg har så meget ro i kroppen, som jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har haft. Gik på trapper i dag, og det var lidt nemmere end ellers. Jeg har det så mega fedt og der er en fest inden i mig".


Kh Karoline