Healing. Ålsgårde. Christinna Reed.jpg

Hvad "gør" healing?

Forkæl dig selv og oplev hvordan healingen får dig til at slappe af både fysisk og psykisk og hvordan den dybe afspænding får uro, stress og spændinger i krop og sind til at forsvinde. Når du  rejser dig fra briksen igen, kan du gå ud i verden, mere ”grounded”, mere klar, mere dig.

Det er min erfaring, at healing bl.a. kan hjælpe stressramte til at finde ro, samt mindske angst og healing kan også give dig mod på livet igen, hvis dette har svigtet lidt.

Healing skal ikke erstatte et lægebesøg.

Hvide roser klients Familie karmahealing Christinna Reed_edited.jpg

Hvordan foregår healingen?

Healingen tager ca. 60-75 minutter inklusiv en kort snak om, hvor du er i dit liv.
Healing er universal livsenergi og betyder ”at gøre hel”. Healing foregår på et dybt, energetisk og kropsligt plan. Livsenergien er intelligent, og søger derhen i modtageren, hvor der er en tilstand af ubalance, med det formål at skabe balance og harmoni.  Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i din krop og i dit sind.

Jeg anbefaler, at man får 3, 5 eller 7 behandlinger. Jeg tilbyder forskellige healinger og hvilken du ønsker/har brug for,  finder vi ud af sammen.

Jeg healer også Familie karma og Kollektiv karma, som er 7 behandlinger med ca.3-4 ugers interval.

Ved familiekarmahealingerne medbringes hvide roser, hvor alt det der slipper din krop, kan gå hen og blive transformeret til noget rart. Ved Kollektiv karmahealingerne medbringes lyserøde roser.

Har du ikke mulighed for at komme til Ålsgårde, kan jeg fjernheale dig. Kontakt mig for mere information.

 

Det siger andre om healing:

        “Jeg var lidt skeptisk, da Christinna foreslog fjernhealing. Jeg tvivlede stærkt på, at det kunne være lige så godt, som når jeg ligger på hendes briks.
Men da jeg skal passe ekstra meget på mig selv, indvilligede jeg i at prøve.
Og jeg må sige, at al min tvivl blev gjort til skamme!
Det var en helt utrolig stærk healing. Jeg blev svøbt i  kærlige, omsorgsfulde energier, der bragte mig helt ned i den dybeste afslapning og velvære.
Tak for det Christinna - det var virkelig en overraskende og fantastisk oplevelse og mindst lige så stærk en healing, som hvis jeg havde ligget på din briks! “


Kærlige hilsner fra
Anette

Jeg vil varmt anbefale

Christinna Reed.


Hendes hænder og healinger er så kraftfulde, at de virkelig sætter noget igang. Jeg fik en basis healing og kunne mærke i flere måneder, hvordan jeg var blevet mere glad, følte mig i dejlig balance og langt mere tålmodig, end jeg plejer at være. Nu har jeg valgt at gå i karma healing og må endnu engang bøje mig i støvet for christinnas evner. Det er fantastisk, hvad der sker.

Mikkala

"Uden egentlig at tænke over om healingen havde haft en effekt, må jeg bare konstatere, at mit nærvær til livet og min kreativitet, få dage efter healingen blev mere og mere intens. Længe har jeg haft forladt mit nærvær til de små tings glæde, men har nu genfundet den i en grad, som har bragt mig tilbage til den jeg husker jeg engang var - tilbage til barnet i mig og de glæder, det medfølger at fordybe sig og være kreativ. Tak!"

Kristine