top of page
Personlig udvikling Ålsgårde, føler du at det er tid til forandring? Møder du de samme udfordringer i livet igen og igen? Tid til at få hjælp til nye handlemønstre? Tør du at være dig?

Hvornår er der brug for en psykoterapeut?

Det kan sommetider være nødvendigt, at få hjælp fra en psykoterapeut, når livet rammer, således at du igen kan finde fodfæste. Eller når du ønsker at lære dig selv bedre at kende.

Psykoterapi er for dig, der gerne vil have det bedre med dig selv og dine omgivelser, og dig der gerne vil føle større glæde og tilfredshed ved livet. Konkret er psykoterapien samtaler og øvelser, der giver dig dybere indsigt i dig selv og nye erkendelser af, hvordan dine tanker, følelser og handlinger påvirker dit liv.

For dig, der ønsker hjælp til en bestemt situation eller et personligt problem. Eller personlig udvikling.

Typiske emner jeg hjælper klienter med:

  • Stress

  • Angst

  • Sorg/at miste

  • Store livsforandringer som flytning, job, barnløshed, parforhold, skilsmisse

  • Lavt selvværd

  • Relationer

Som gestaltterapeut arbejder jeg altid holistisk, med det mentale-, fysiske- og psykiske plan, med andre ord: hele kroppen, åndedrættet og sanserne.

Samtaleterapi, gestaltterapi, oplevelsesterapi, tid til forandring? Ændring af handlemønstre, mere livsglæde, større forståelse af dig selv Psykoterapeut og Healer Christinna Reed, Ålsgårde, Nordsjælland. Hjælp til stress, angst og sorg. Indre barn tematikker. Grænsesætning.
Føler du dig "fanget" og fastlåst i dit liv? Hjælp til livskriser. Tegn på stress, lever du ikke det liv du ønsker? Bryd fri fra gamle handlemønstre med terapi og healing. Christinna Reed, Ålsgårde, Nordsjælland

Tegn på stress kan være:

Mistet overblik, mere og mere kortluntet, glemmer ting/aftaler, manglende glæde, forvirret, hjertebanken, dårlig nattesøvn, vægttab/vægt forøgelse, grådlabil m.m.

 

Måske du genkender nogle af nedenstående sætninger, som kan være tegn på årsager til stress:

 

“Jeg har svært ved at sætte grænser/sige fra”

"Jeg sætter andres behov før mine egne"

“Jeg tør ikke stå ved mig selv”

“Jeg føler mig ofte usikker”

“Jeg er aldrig rigtig glad”

"Jeg har ikke noget energi"

"Jeg mærker ikke lyst længere"

Måske du føler dig fanget i noget, som du ikke rigtigt kan sætte ord på, men som du gerne vil have opmærksomhed på, således at du kan ændre det og få det liv du ønsker dig.

Samtaleterapi i trygge rammer

Et typisk forløb

Det er også muligt med online sessioner over Zoom

 

Tid aftales fra gang til gang. Det almindeligste vil i starten være en gang om ugen. Derefter hver 14. dag, eller hvad der nu aftales. Alle forløb er forskellige og derfor er det individuelt, hvor længe et forløb varer.

Det vil være naturligt, at de første sessioner også er en tid, hvor vi hver især tager stilling til, om der er basis for et godt samarbejde.

 

"Da jeg kom hos Christinna første gang var jeg sygemeldt med stress. Jeg havde længe været nysgerrig på healing, og om det i virkeligheden kunne noget. Med Christinnas kombination af terapi og healing følte jeg mig tryg ved at prøve det af, for jeg havde virkelig brug for at få løftet min energi. Christinnas imødekommende væsen og tilgang mødte mig allerede i døren til klinikken, og det gjorde, at jeg med det samme oplevede at være i trygge hænder. Forløbet gav mig indsigt og fornyet energi. Healingen gjorde mig hel igen.

Camilla

bottom of page