top of page
  • christinnacamille

"De kan nu alligevel noget, de der engle"

Opdateret: 24. okt. 2023

Hun var bange for, at hun var ved at blive skør.


For nogle dage siden blev jeg kontaktet af en ung kvinde, som var fuldstændig færdig. Grådlabil og stresset.

Hun havde ikke fået en ordentlig nattesøvn i flere måneder, og var bange for, at hun var ved at blive skør.

Det handlede om, at ånderne bankede på HVER evig eneste nat, og hun var nu så bange for at lægge sig til at sove, fordi hun ikke orkede at have ånderne rendende rundt i soveværelset og holde hende vågen. Hun var så træt, men turde ikke sove længere, da hun ikke orkede deres tilstedeværelse og faktisk også var bange for ånderne. Hun ville dem ikke.


Hun var også bange for at andre skulle tro, at hun var ved at blive skør.


Hun kunne ikke tale med nogen om det, da hun var bange for, at hendes mand og omgangskreds ikke ville tro hende. Selv var hun også skeptisk og ville overhovedet ikke have noget med de ånder at gøre. Hun havde forsøgt at bede dem om at holde sig væk flere gange, men de hørte ikke efter.

Hun var bange for at blive skør og at hendes mand også ville tro det samme, og ikke have mere overskud til hende.

Da hun ringede, var jeg den første hun havde åbnet op overfor, og hun var så tyndslidt, og havde brug for hjælp til at lukke ned for ånderne. Hun ville bare have dem til at gå væk.

FRED OG RO var det eneste hun trængte til.


Vi fik en lang og god snak i telefonen. Jeg forklarede hende, at jeg ikke er clairvoyant medie og ikke som sådan har afdøde kontakt, - kun en gang i mellem i mine healinger. Og derfor heller ikke har en metode for at kunne lukke ned, som jeg tænker, at clairvoyante medier har.


Men hold da op, hvor var jeg berørt af hendes fortælling om, hvor skidt hun havde det. Hendes frustrationer over ikke at kunne slippe væk fra - og af med ånderne.

I psykoterapien har vi en teori, der på engelsk hedder: The paradoxical theory of change, som er teorien om, at man først kan ændre tingenes tilstand i det øjeblik, at man har accepteret tingenes tilstand. Altså, at hun måske skulle se, om hun kunne acceptere ånderne og ikke modarbejde dem. På den måde, ville hun måske bedre kunne være i det og de ville måske bedre acceptere hendes afvisning. Det kunne hun godt se, kunne være en ide.Jeg tilbød hende en fjernhealing, med den forsigtige tilgang, at jeg er kanal for ærkeenglene og at jeg faktisk ikke vidste, om de ville kunne være i stand til at lukke af for ånderne.

Hun skrev en sms lige efter healingen, at hun slet ikke havde kunnet mærke noget som helst under selve healingen. Jeg sporede en vis skuffelse.Men en uges tid senere tikkede endnu en sms ind fra hende, hvor hun skriver:


”Jeg har det faktisk super. Jeg har kunnet være i fred næsten hele tiden, siden vi talte sammen. Jeg hoppede i havet samme aften og sov som et barn derefter. – så måske har englene gjort mere, end du troede”.


Jeg er vild med at kunne hjælpe mennesker til at få det bedre. Et stort TAK til universet og englene for, at jeg må være kanal for så fine energier og healinger. Healinger der både frisætter energetiske blokeringer, og den som i dette tilfælde, hjalp til med at lukke af for den åndelige verden.


Christinna Reed

2021


19 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page