top of page
  • christinnacamille

Fjernhealing - Virker det?

Opdateret: 4. jun.


Kvinde ligger på briksen og modtager healing fra behandlerens varme hænder.Healing og fjernhealing. Slip spændinger i krop, sind og sjæl med healing - også fjernhealing
Fjernhealing virker det? Psykoterapeut og Spirituel Healer Christinna Camille Reed


Fjernhealing - Virker det? Jeg er blevet kontaktet af mange mennesker, der spørger ind til, hvordan fjernhealing kan lade sig gøre, og hvordan omsorg og nærhed kan opstå, når man ikke mødes fysisk.


Måske du også tænker, at fjernhealing er lidt for abstrakt til at kunne sætte sig ind i?

Det kan jeg godt forstå. Inden jeg begyndte at heale, var jeg selv en meget stor skeptiker: "Kan det virkelig passe, at healeren kan mærke mig, når vi ikke er i samme rum?"Sagen er den, at alt er energi. Og derfor virker fjernhealing også. Healing er energi, der overføres. Energien er alt det, vi ikke kan se med det blotte øje. Hvad end du tror på, overføres energien fra universet, Kilden, Lyset, Gud eller The Divine Merci.

Det er den mest rene og kærlighedsfyldte energi, der overføres gennem mig til dig.


Som en klient, der bor i Århus sagde til mig, da jeg foreslog fjernhealing:


"Nå ja, det må jo være lidt ligesom vores mobiltelefoner. Min datter er ude at rejse i Østen, og når hun sender fotos hjem, er de jo hos mig i samme sekund!".


Det foregår på den måde, at jeg stiller mig til rådighed for den energi, og er derved kanal for den energi, der skal overføres til lige netop dig. Jeg tuner ind på dine energier og mærker, hvor du har behov for lindring af den ene eller anden art.


Alle kroppe er individuelle, og derfor er der ikke to healinger, der er ens. Heller ikke dem du selv modtager. Da der fra gang til gang, sker forandringer i energierne i din krop. Og gamle stagnerede følelser har givet slip.


Hvad er energetiske blokeringer i kroppen?

De energetiske blokeringer du har i kroppen stammer fra oplevelser du har haft igennem livet - små, som store chok og traumer. Hvor følelserne er "frosset" fast. Du har sikkert hørt udtrykket: Kroppen husker alt.


Dét, vi ikke får bearbejdet sætter sig i kroppen som "giftigt affald" / blokeringer og skarver i systemet. Det er alle de uforklarlige småskavanker og spændinger, som man ikke helt kan få bugt med. Energetiske blokeringer, der stopper for flowet i kroppen.

Disse blokeringer og spændinger kan en healing hjælpe med at få løst op for, da følelserne kan sætte sig i kroppen og lave ballade.


Når disse blokeringer/spændinger opløses kan det føles som kuldegysninger, eller rystelser. Andre gange bliver man meget varm. Også når du modtager en fjernhealing. Det er ganske normalt. Sommetider, hvis der er rigtig meget, der giver slip, kan man godt få lidt influenza lignende symptomer dagen efter.


Under nedlukningen var det meget nemt og praktisk for mig at ændre de fysiske behandlinger i klinikken til fjernhealing, men det er ingen hemmelighed, at der til at begynde med var lidt skeptiske holdninger til, om det nu virker lige så godt. - og det gør det! Selvfølgelig kræver det, at du er åben for at modtage.En tilbagemelding fra en klient:


Jeg har modtaget denne mail fra en skøn, skøn kvinde efter hendes første fjernhealing:


"Jeg var lidt skeptisk, da Christinna foreslog fjernhealing. Jeg tvivlede stærkt på, at det kunne være ligeså godt, som når jeg ligger på hendes briks.

Men da jeg skal passe ekstra meget på mig selv, indvilligede jeg i at prøve. Og jeg må sige, at al min tvivl blev gjort til skamme!

Det var en helt utrolig strærk healing. Jeg blev svøbt i kærlige, omsorgsfulde energier, der bragte mig helt ned i den dybeste afslapning og velvære.

Tak for det Christinna - det var virkelig en overraskende og fantastisk oplevelse og mind lige så stærk en healing, som havde jeg ligget på din briks!"

Kærlige hilsner fra

A.


Hvordan kommer nærværet ind ved fjernhealing?


Jeg har selv modtaget fjernhealing i forbindelse med min uddannelse til healer. Der skulle jeg bl.a. igennem de 7 behandlinger i familiekarma, som er et forløb, der strækker sig over flere måneder, og da min læremester bor i München, ja, så måtte nogle af gangene være fjernhealing. Jeg kan huske, at en af gangene, der havde jeg lagt mig til rette og var klar. Men jeg blev urolig og utålmodig og fik fornemmelsen af, at han ikke var tilstede i den "anden ende". Og ganske rigtigt, da jeg skrev til ham, om han havde glemt vores aftale, så svarede han, at han havde vores aftale i kalenderen dagen efter.

På den måde, kan man godt mærke, om der sendes energier til os, også langvejs fra.


Du vil kunne opleve at mærke varme, kulde eller rystelser. Nogle mærker det som om, de bliver holdt i hånden og andre igen, har helt andre kropsfornemmelser og oplevelser under healingen. Måske ser du en masse forskellige farver eller billeder for dit indre.


Når du booker en fjernhealing har vi altid en samtale over telefonen om, hvad det er, der bøvler i dit liv lige nu, og hvad du kunne tænke dig, der skal heales på. Den intention som vi sætter, er det der bliver healet på.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi mødes "in space", som jeg kalder det.
Jeg sender altid en sms til dig ca. 10 minutter før, for at sikre mig, at du føler, at jeg er der.


Derefter sender jeg healingsenergierne afsted til dig. Når sessionen er færdig, er der mange, der enten ringer tilbage eller sender en sms, hvor de beskriver, hvad de har oplevet. Jeg skriver også tilbage, hvad jeg har oplevet. På den måde kommer nærværet også ind i en fjernhealing.


Bor du langt væk fra Ålsgårde, er det altså ikke noget problem at modtage healing.


Kunne du tænke dig at høre mere, eller booke en fjernhealing, så tøv ikke med at ringe til mig på 2633 4277

Kærlig hilsen

Christinna


8 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page