top of page
  • christinnacamille

Har du taget et bevidst TILVALG?
Et par tanker omkring det at tage valg i livet:


Jeg sidder ofte med klienter, der har forskellige slags dilemmaer og udfordringer i livet, og nogle af de udfordringer er det her med, at de har taget et bevidst FRAVALG af noget, som ikke nærer dem, eller ikke gør noget godt for dem længere, eller måske er et dissideret mønsterbrud med familiens "karma arv".


Men et fravalg skaber nødvendigvis ikke et bevidst tilvalg, dermed ændrer fravalget i bund og grund ikke noget.Vi kender alle til udtrykket at:


"Når vi tager et valg, tager vi også et fravalg"


Det er så det omvendte af at tage et bevidst fravalg, uden at have taget det bevidste tilvalg, som er det jeg forsøger at give udtryk for her.


Derfor kan det sommetider være svært at vælge, hvad man skal gøre. Særligt, hvis man har svært ved at tage beslutninger. Og hvis man har svært ved at mærke mavefornemmelsen eller følge egen intuition.

Sommetider oplever jeg i sessioner med klienter, at der er taget et fravalg, men at der ikke er taget et bevidst tilvalg, hvilket gør, at man stadig står i et limbo af ikke at kunne komme videre. Fravalget af en mulighed kan have en stor konsekvens på ens eget liv, særligt, når det handler om at bryde familiemønstre.


Måske du kender det selv?


Det her med, at man godt ved, hvad man ikke vil, men endnu ikke har fundet svaret eller bevidstheden på, hvad man så gerne vil. Eller hvad konsekvensen er, af hvad fravalget har af betydning for dit liv - og hvordan finder man så vejen i alt det nye?


Det kan samtale terapi hjælpe med.

I den terapeutiske samtale kan vi udforske hvad, der er det rigtige valg for dig, hvis det er svært at mærke efter. Eller, hvis der er en blokering på det, som der skal til, for at få det

godt med det nye valg. 

Og med kombinationen af samtale og healing, kan kroppen også få lov til at slippe spændinger, blokeringer, karmiske mønstre og lade nervesystemet komme i ro.


6 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page