top of page
  • christinnacamille

Hvad har healing hjulpet mine klienter med?

Opdateret: 30. okt. 2023

Der er flere forskellige temaer, der går igen, når klienter opsøger mig for healing.

Oftest er det stress, angst, indre barn tematikker, hjerteåbning og familiekarma healing.


Når jeg arbejder med familiekarma healingen, som er 7 behandlinger med 3-4 ugers interval, er det oftest forholdet til forældrene og vores barndom generelt, der bliver healet op på. Det kan være de overbevisninger og historier, der er blevet overleveret igennem generationer. Som for eksempel: "I vores familie har vi altid klaret os selv" eller I vores familie, gør vi ikke noget væsen ud af os" eller hvad det nu måtte være. Det kan også være at du har fået at vide, at du skal opføre dig på en bestemt måde, at du ikke må larme, eller at man har bestemte måder at være sammen med andre på. Det kan være mange ting og familiemønstre, som bare ikke tjener dig mere.


Med andre ord: Et pænt og kærligt farvel til barndommen.

Dette skaber plads i kroppen til nyt.

Alt efter hvad vi har med i "rygsækken", kan de 7 behandlinger i familiekarma bl.a. skabe:


  • Større indre styrke

  • Større klarhed på, hvem du selv er

  • Større modtagelighed for at modtage kærlighed

  • Større modtagelighed for komplimenter

  • Mere klarhed

  • Mindre stress i kroppen

  • Et bedre forhold til din mor/far, hvis de er nulevende

  • En fornemmelse af at være mere dig / at stå stærkt i dig selv
Oftest føler klienterne sig meget mere i kontakt med sig selv, mere tydelige på deres egne værdier og grænser. Det kan være svært at beskrive, hvad der helt præcist sker. Det kan være så små og fine justeringer i krop, sind og sjæl, at det bliver ubeskriveligt og uforklarligt.


For dem som har haft en svær start på livet, eller opvokset i en dysfunktionel familie, kan opleve at det bliver nemmere at tage imod kærlighed, og mærke at kærligheden kan komme igennem "panseret", som har været opbygget, som et skjold for at beskytte sig selv.


Et andet tema er adoptionsbørn. Børn, der er adopteret fra udlandet, kan have mange forskellige traumatiske oplevelser med i bagagen. Der kan være mange coping strategier, retten til at være her, identitetskrise og PTSD forbundet med adoption. Her kan healing også være en stor hjælp til at berolige nervesystemet, og skabe større kontakt til krop og sjæl. At skabe en forbindelse og forbundethed til en selv.


Jeg har mange behandlere, der kommer til healing, og fælles for dem alle er, at de fortæller, at de føler sig "opgraderet" og at de kan mærke en stor forskel i deres egne behandlinger.

Desuden, siger de, at de er vilde med det ordløse arbejde, som healing er. Når de har talt med klienter og kunder en hel dag: "Så er det rart, bare at lægge sig på briksen og tage imod, uden at skulle forklare sig eller svare på spørgsmål."

- Det gælder forøvrigt for rigtig mange af mine klienter, at de nyder roen og bare skal tage imod.


Når energierne i kroppen er stagneret eller krystalliseret skaber det smerter. Det kan være smerter, som er uforklarlige, og de sætter sig dér i kroppen, hvor det tema, som der skal handles på, ikke er handlet på.


F.eks. kan bensmerter være tegn på, at man "spænder ben" for sig selv. Når vi på en eller anden måde, befinder os i en situation, som vi ikke har mod på at tage handling på, så er det, at vi bliver syge. Jeg kalder det energetiske blokeringer, og dem kan healingen ganske enkelt hjælpe til med at opløse, så der igen kommer flow i kroppen og smerterne opløses.

Dette er dog ikke gjort med én behandling.


Jeg anbefaler altid at man booker 3 behandlinger med maks. 3 ugers interval, til at begynde med.

Den første healing, er altid "get to know you" , hvor universets energier finder ud af, hvem du er, og hvor meget du kan tåle. Det kan sommetider opfattes som om, at der ikke sker det store.

Efter 2. og 3. healing vil du være i stand til at mærke en markant forandring både fysisk og psykisk.


Med kombinationen af terapeutiske samtaler kan der sker endnu større forandringer, da du vil blive klar over, hvad det er, der sætter blokeringerne i kroppen.


Hvad er det, du ikke får handlet på?

Hvad stopper dig?


Derfor skal man også være klar til forandring, når man vælger at få healing. Der kan ske store livsforandrende ting. De energetiske blokeringer bliver opløst og man bliver mere klar, mere sig selv, mere grounded, større jordforbindelse og indre ro.


Skal jeg også hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis samtale. Den kan du booke her:#Healing #Healing af indre barn tematikker #stress #angst #familie karma#stagnation#opgradering#beroligelse af nervesystem#Indre ro og balance

Comentários


bottom of page